Estian merkmanagement

Estian merkmanagement is een Marketingconsultant gelegen aan Sientje van Houtenlaan 34 in Enschede.

Meer informatie over Estian merkmanagement in Enschede

Estian is een organisatie die zich richt op merkmanagement. Ze geloven dat het creëren, bouwen, onderhouden en innoveren van merken essentieel is voor succes. Ze moedigen organisaties aan om op een merkwaardige manier te ondernemen, wat resulteert in tevreden klanten en medewerkers die meerwaarde creëren. Sandy van der Horst heeft onderzoek gedaan naar leiderschap en internal branding voor haar masteropleiding brand, design en reputation management. Als je wilt weten welke aspecten van internal branding effect hebben op het merkwaardige gedrag van medewerkers in jouw organisatie, kun je contact opnemen met Sandy via e-mail. Merkwaardig wordt hier omschreven als anders dan gewoon, opvallend, eigenaardig, typisch, fenomenaal, uniek, gedenkwaardig, interessant, opmerkelijk, apart, bijzonder, buitengewoon, enig en treffend.

Wil je weten wat Estian merkmanagement verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Estian merkmanagement of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Estian merkmanagement? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Estian merkmanagement het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Estian merkmanagement reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Estian merkmanagement

Bezoekers bekeken ook