eMagiz - Integration without boundaries

eMagiz - Integration without boundaries is een Softwarebedrijf gelegen aan Transportcentrum 14 in Enschede.

Meer informatie over eMagiz - Integration without boundaries in Enschede

eMagiz is een krachtig integratieplatform dat gebruikt kan worden om verschillende uitdagingen op het gebied van data op te lossen. Met eMagiz kun je snel en flexibel data integreren, transformeren, verrijken, ontsluiten, filteren, transporteren en monitoren. Het platform kan gebruikt worden voor Internet of Things, digitale transformatie, cloud- en on-premises integratie, master data management, legacy migratie en supply chain integratie. Verschillende organisaties maken al gebruik van eMagiz voor business en IT alignment, een uniform beheer van het integratielandschap, snellere time-to-market en een overzichtelijk integratie landschap. Klanten zoals Post NL, Farm Trans en Huuskes hebben al positieve ervaringen met eMagiz. Het platform zorgt voor een verdubbeling van de ontwikkelsnelheid, snellere koppeling met ketenpartners, minimalisatie van fouten en uitgevallen orders, en de mogelijkheid om data te transformeren naar elk gewenst formaat of protocol. eMagiz wordt omschreven als een hybride Enterprise iPaaS met integratiepatronen, oplossingen, support en services.

Wil je weten wat eMagiz - Integration without boundaries verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van eMagiz - Integration without boundaries of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij eMagiz - Integration without boundaries? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je eMagiz - Integration without boundaries het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar eMagiz - Integration without boundaries reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. eMagiz – Integration without boundaries

Bezoekers bekeken ook