El Corru

El Corru is een Tapas restaurant gelegen aan Poolmansweg 3-B in Enschede.

Meer informatie over El Corru in Enschede

Bij tapasbar El Corru in Enschede kun je genieten van authentieke Spaanse tapas en specialiteiten zoals verse paella. Het restaurant biedt persoonlijke aandacht en een gezellige sfeer. Het menu bestaat uit koude en warme tapas, visgerechten van de lavagrill en heerlijke desserts. De specialiteit van het restaurant is paella, waarvoor je een dag van tevoren moet reserveren. Chef Manuel Aristayeta, geboren in Spanje, bereidt de gerechten met een vleugje familie-inbreng. Het restaurant heeft een unieke sfeer, een combinatie van een Spaanse venta en een bruine kroeg. El Corru ligt net buiten het centrum van Enschede en biedt gratis parkeergelegenheid. Daarnaast verzorgt het restaurant catering vanaf 20 personen. Je kunt contact opnemen voor reserveringen of meer informatie.

Wil je weten wat El Corru verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van El Corru of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij El Corru? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je El Corru het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar El Corru reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. El Corru

Bezoekers bekeken ook