Eethuis Zeytin

Eethuis Zeytin is een Turks restaurant gelegen aan Haaksbergerstraat 98 in Enschede.

Meer informatie over Eethuis Zeytin in Enschede

Eethuis Zeytin biedt zowel bezorg- als afhaalmogelijkheden aan. Je kunt er dus voor kiezen om je maaltijd thuis te laten bezorgen of om deze zelf op te halen. Het restaurant is gespecialiseerd in Turkse gerechten en biedt een menukaart met diverse opties, zoals kebabs, lahmacun en mezze. Daarnaast is er ook een vegetarisch menu beschikbaar. Het bezorgen en afhalen is mogelijk tijdens de openingstijden van het restaurant. Je kunt telefonisch of online je bestelling plaatsen en deze wordt vervolgens zo snel mogelijk bij je thuis bezorgd of klaargezet om af te halen. Eethuis Zeytin zorgt ervoor dat je kunt genieten van heerlijke Turkse gerechten, waar je ook bent.

Wil je weten wat Eethuis Zeytin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eethuis Zeytin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eethuis Zeytin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eethuis Zeytin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Eethuis Zeytin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eethuis Zeytin

Bezoekers bekeken ook