Eetcafé Jeruzalem

Eetcafé Jeruzalem is een Restaurant gelegen aan Maanstraat 153-155 in Enschede.

Meer informatie over Eetcafé Jeruzalem in Enschede

Eetcafe Jeruzalem in Enschede is al sinds 1992 een bekende plek om te eten. Ze hebben een uitgebreid menu met onder andere pizza's, schotels, broodjes en kapsalons. Klanten geven het eetcafé vijf sterren na meer dan 2206 beoordelingen. Als je bestelt via de website of app, krijg je zelfs een gratis drankje. Daarnaast kun je punten sparen bij elke besteding van €20,00 en bij 10 punten krijg je 15% korting. Om sneller te bestellen kun je de app downloaden voor Android en iOS. Houd de website en app in de gaten voor nieuwe acties en aanbiedingen.

Wil je weten wat Eetcafé Jeruzalem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetcafé Jeruzalem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetcafé Jeruzalem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetcafé Jeruzalem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Eetcafé Jeruzalem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetcafé Jeruzalem

Bezoekers bekeken ook