Eetcafé De Fusting

Eetcafé De Fusting is een Restaurant gelegen aan Hengelosestraat 281 in Enschede.

Meer informatie over Eetcafé De Fusting in Enschede

Bij Eetcafé de Fusting kunt u genieten van een uitgebreide menukaart met voor ieder wat wils. Het eetcafé bestaat al ruim 23 jaar en heeft vele tevreden gasten mogen verwelkomen. De porties zijn ruim en de prijzen zijn betaalbaar, zodat u na het afrekenen een positief gevoel overhoudt. Als vaste gast kunt u gratis sparen voor korting bij ieder bezoek, door punten te verzamelen met de vaste gasten pas. Het eetcafé is gelegen aan de Hengelosestraat 281 in Enschede en is makkelijk te vinden. U kunt uw fiets voor de deur neerzetten of uw auto parkeren op de grote parkeerplaats aan de overkant van het restaurant. De keuken is geopend van dinsdag tot en met zondag voor het diner, van 16:30 tot 21:00 uur.

Wil je weten wat Eetcafé De Fusting verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetcafé De Fusting of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetcafé De Fusting? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetcafé De Fusting het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Eetcafé De Fusting reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetcafé De Fusting

Bezoekers bekeken ook