Eetcafé de Buren Boekelo

Eetcafé de Buren Boekelo is een Eetcafé gelegen aan Beckumerstraat 2 in Enschede.

Meer informatie over Eetcafé de Buren Boekelo in Enschede

In het hart van Boekelo, niet ver van de Grolsch Bierbrouwerij, ligt ons sfeervolle eetcafé, zalen, muziekpodium en knus theater. We hebben een restaurant met plaats voor 60 gasten, een groot terras en voldoende gratis parkeergelegenheid. Als u speciale wensen heeft, kunt u contact met ons opnemen. Onze openingstijden zijn van dinsdag tot en met zondag van 10:00 uur tot 22:00 uur, en op vrijdag en zaterdag zelfs tot 00:00 uur. Op maandag zijn we gesloten. Onze keuken sluit om 21:00 uur. Naast ons eetcafé hebben we ook sfeervolle zalen en 't Verborgen Theater. We organiseren regelmatig activiteiten zoals DJ's Draaien Door, Puquiz en seizoensgebonden activiteiten. We zijn ook de residentie van de carnavalsvereniging Soaltkloet'ns en de Folkclub Twente organiseert vaak concerten bij ons. We blijven ons assortiment uitbreiden en vernieuwen.

Wil je weten wat Eetcafé de Buren Boekelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetcafé de Buren Boekelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetcafé de Buren Boekelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetcafé de Buren Boekelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Eetcafé de Buren Boekelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetcafé de Buren Boekelo

Bezoekers bekeken ook