Eetcafe cafetaria Gewoon Bookel

Eetcafe cafetaria Gewoon Bookel is een Snackbar gelegen aan Beckumerstraat 10 in Enschede.

Meer informatie over Eetcafe cafetaria Gewoon Bookel in Enschede

In het hart van Boekelo bevindt zich het eetcafé en de cafetaria van Gewoon Bookel eten & drinken. Hier kun je genieten van heerlijke friet en snacks, maar ook van een uitgebreid menu in het eetcafé. Het eetcafé en de cafetaria zijn al tientallen jaren een begrip in Boekelo en omstreken. Vroeger stonden ze bekend als Eetcafé Het Spoor, maar nu gaan ze door het leven als Gewoon Bookel eten & drinken. De specialiteiten van het restaurant zijn onder andere complete menu's uit de pan, ijs, patat en een ruim assortiment aan snacks. Bij de cafetaria kun je eten afhalen en in het eetcafé kun je lekker eten en een drankje nuttigen. Het eetcafé is geopend van dinsdag tot en met zondag van 12.00 uur tot 23.00 uur, terwijl de cafetaria open is van dinsdag tot en met zondag van 12.00 uur tot 20.00 uur. Dus kom eens langs en proef de heerlijke gerechten bij Gewoon Bookel eten & drinken!

Wil je weten wat Eetcafe cafetaria Gewoon Bookel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetcafe cafetaria Gewoon Bookel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetcafe cafetaria Gewoon Bookel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetcafe cafetaria Gewoon Bookel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Eetcafe cafetaria Gewoon Bookel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetcafe cafetaria Gewoon Bookel

Bezoekers bekeken ook