Ecare

Ecare is een Softwarebedrijf gelegen aan Capitool 11 in Enschede.

Meer informatie over Ecare in Enschede

Ecare is een bedrijf dat het slimme elektronische cliëntdossier (ECD) PUUR. heeft ontwikkeld voor de ouderenzorg, gehandicaptenzorg en geestelijke gezondheidszorg (GGZ). PUUR. is ontworpen om professionals in de zorg te ondersteunen en samenwerking binnen het zorgnetwerk van de cliënt te stimuleren. Het ECD is beschikbaar voor verschillende markten, waaronder VVT (intra- en extramurale zorg), gehandicaptenzorg en s-GGZ. Daarnaast biedt Ecare ook andere oplossingen, zoals de digitale werkplek Plein en een shared services center voor administratieve ondersteuning. Ecare heeft succesvol spraakgestuurd rapporteren geïmplementeerd bij Thuiszorg Patyna en heeft positieve ervaringen en samenwerkingen met andere zorgorganisaties, zoals Mijzo, Amstelring Wijkzorg en ZorgAccent. Het bedrijf begrijpt de behoeften van zorgverleners en biedt eenvoudige en slimme oplossingen die passen bij hun werk.

Wil je weten wat Ecare verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ecare of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ecare? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ecare het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Ecare reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ecare

Bezoekers bekeken ook