Earth Cafe & Market Enschede

Earth Cafe & Market Enschede is een Veganistisch restaurant gelegen aan Emmastraat 189 in Enschede.

Meer informatie over Earth Cafe & Market Enschede in Enschede

Earth Cafe & Market is een merk van organische, veganistische winkels en restaurants die voorzien in al uw gezonde voedsel- en lifestyle-behoeften. Ze geloven dat organische producten het beste zijn voor het lichaam en dat Moeder Natuur het beste weet. Het café biedt ook cateringdiensten aan voor evenementen. Ze zijn ervan overtuigd dat het voeden van het lichaam goed is voor de ziel. Daarnaast organiseren ze workshops en educatieve activiteiten om individuen te betrekken bij het brengen van positieve en blijvende veranderingen in de samenleving. Het café is gevestigd in Enschede en is sinds 2002 actief.

Wil je weten wat Earth Cafe & Market Enschede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Earth Cafe & Market Enschede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Earth Cafe & Market Enschede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Earth Cafe & Market Enschede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Earth Cafe & Market Enschede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Earth Cafe & Market Enschede

Bezoekers bekeken ook