E.V.V. Phenix - Voetbalclub uit Enschede

E.V.V. Phenix - Voetbalclub uit Enschede is een Sportcomplex gelegen aan Zuid Esmarkerrondweg 69 in Enschede.

Meer informatie over E.V.V. Phenix - Voetbalclub uit Enschede in Enschede

Phenix is een voetbalclub in Enschede, vernoemd naar de mythische vogel van de Egyptenaren. De club is ontstaan uit een fusie met een groep jongens genaamd "Balkan". Ze organiseren verschillende toernooien, waaronder het Harm Post Veteranen Toernooi en het Gerald Assink Dart Toernooi. Daarnaast hebben ze een foto galerij en zijn ze actief op Facebook. Op zondag 22 oktober speelt Phenix 2 tegen BSC Unission 5. De club heette oorspronkelijk Voorwaarts en speelde op verschillende locaties in Enschede. Bij de intrede in de NVB werd de naam veranderd in EVV.

Wil je weten wat E.V.V. Phenix - Voetbalclub uit Enschede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van E.V.V. Phenix - Voetbalclub uit Enschede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij E.V.V. Phenix - Voetbalclub uit Enschede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je E.V.V. Phenix - Voetbalclub uit Enschede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar E.V.V. Phenix - Voetbalclub uit Enschede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. E.V.V. Phenix – Voetbalclub uit Enschede

Bezoekers bekeken ook