Drienerlose Roei-vereniging 'Euros'

Drienerlose Roei-vereniging 'Euros' is een Roeivereniging gelegen aan Auke Vleerstraat 99 in Enschede.

Meer informatie over Drienerlose Roei-vereniging 'Euros' in Enschede

Euros is een bijzondere vereniging met een lange geschiedenis en veel leden. Bij Euros kan je zowel recreatief roeien als op nationaal niveau wedstrijdroeien. De vereniging organiseert de introductieperiode genaamd de NIKE, waarin je in drie weken tijd alles van Euros leert kennen en activiteiten hebt die de basis vormen voor vriendschappen voor het leven. Daarnaast is er een programma genaamd Kick-In met verschillende activiteiten zoals de openingsmarkt, roeimomenten, paintball, feesten en sportgames. Euros is een van de grootste, oudste en meest actieve sportverenigingen van de Universiteit Twente en biedt sport en gezelligheid. De vereniging heeft meer dan 350 leden, bestaat al 56 jaar en heeft een eigen sociëteit genaamd 'De Sevende Camer'. Leden zijn actief in commissies en er zijn ook disputen die voor meer verbintenis zorgen. Roeien is dé studentensport bij uitstek en Euros biedt zowel recreatief competitieroeien als wedstrijdroeien aan. Roeien is een krachtsport en Euros is de enige studentsportvereniging in Enschede die topsport beoefent. De NIKE is de introductieperiode waarin je kennismaakt met alles wat Euros te bieden heeft.

Wil je weten wat Drienerlose Roei-vereniging 'Euros' verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Drienerlose Roei-vereniging 'Euros' of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Drienerlose Roei-vereniging 'Euros'? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Drienerlose Roei-vereniging 'Euros' het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Drienerlose Roei-vereniging 'Euros' reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Drienerlose Roei-vereniging ‘Euros’

Bezoekers bekeken ook