Drenso: Drienerlo Engineering Solutions

Drenso: Drienerlo Engineering Solutions is een Softwarebedrijf gelegen aan Capitool 50 in Enschede.

Meer informatie over Drenso: Drienerlo Engineering Solutions in Enschede

Welkom bij Drienerlo Engineering Solutions! Wij zijn een jong bedrijf dat zich richt op het ontwerp, de implementatie en het onderhoud van gespecialiseerde hardware- en softwareoplossingen. Onlangs hebben we verschillende partners overgezet naar het nieuwe NanoLabNL Information System (NIS), een applicatie die we hebben ontwikkeld voor de NanoLabNL samenwerking. Dit bracht verschillende uitdagingen met zich mee. We hebben succesvol de MESA+ NanoLab, de NanoLab@TU/e en de Kavli & EKL NanoLabs gemigreerd naar het NIS. Daarnaast zijn we in gesprek met Homey, een home automation platform dat gebruikers in staat stelt om een slimme woningervaring te creëren. Onze recente projecten omvatten onder andere Homey Apps, het NanoLabNL Information System (NIS) en de Create Tomorrow Backend. Mocht je advies nodig hebben, dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

Wil je weten wat Drenso: Drienerlo Engineering Solutions verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Drenso: Drienerlo Engineering Solutions of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Drenso: Drienerlo Engineering Solutions? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Drenso: Drienerlo Engineering Solutions het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Drenso: Drienerlo Engineering Solutions reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Drenso: Drienerlo Engineering Solutions

Bezoekers bekeken ook