DownTown Sushi

DownTown Sushi is een Sushirestaurant gelegen aan Hoge Bothofstraat 39a in Enschede.

Meer informatie over DownTown Sushi in Enschede

Bij de Twentsche Foodhal kun je genieten van echt eten en drinken, zonder gedoe. Er zijn acht verschillende keukens waar je uit kunt kiezen, allemaal ingericht door enthousiaste ondernemers. De gerechten worden bereid met mooie lokale producten en het aanbod verandert regelmatig, waardoor elk bezoek verrassend is. Little Texas is doordeweeks geopend voor lunch, behalve op donderdag 19 oktober. De andere zeven keukens zijn wel open. Daarnaast biedt de Twentsche Foodhal arrangementen aan voor verschillende gelegenheden. Op 22 september vond er een geweldig bedrijfsfeest plaats met ongeveer 500 gasten. De Foodhal is gevestigd aan de Hoge Bothofstraat 39a in Enschede.

Wil je weten wat DownTown Sushi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DownTown Sushi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DownTown Sushi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DownTown Sushi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar DownTown Sushi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DownTown Sushi

Bezoekers bekeken ook