DOS-WK

DOS-WK is een Sportcomplex gelegen aan Geessinkweg 140 in Enschede.

Meer informatie over DOS-WK in Enschede

DOS-WK is een korfbalvereniging uit Enschede, ontstaan in 1988 na de fusie tussen DOS en Wesselerbrink. Met zo'n 300 leden biedt de club de mogelijkheid tot recreatief en prestatief korfballen voor zowel jong als oud. DOS-WK vertegenwoordigt trots de G-sport met hun G-Team en bestaat al meer dan 100 jaar. Naast sporten staat ook vriendschap centraal bij de vereniging, waar nieuwe vriendschappen ontstaan. Benieuwd of korfbal iets voor jou is? Geef je op voor een gratis proeftraining. Volg DOS-WK ook op social media om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Wil je weten wat DOS-WK verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DOS-WK of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DOS-WK? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DOS-WK het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar DOS-WK reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DOS-WK

Bezoekers bekeken ook