DOS Boks- en Conditievereniging

DOS Boks- en Conditievereniging is een Boksclub gelegen aan Bedrijfsverzamelgebouw Spinnerij Oosterveld, Rigtersbleek Zandvoort 10 in Enschede.

Meer informatie over DOS Boks- en Conditievereniging in Enschede

DOS Boks- en Conditievereniging is al sinds 1935 de boksschool van Enschede en omstreken. Ze bieden proeflessen aan voor mensen die willen leren boksen. Daarnaast kun je lid worden en informatie vinden over het lidmaatschap en de contributie. Er is een gallerij met sfeerimpressies en er worden boksclinics verzorgd voor scholen, sportverenigingen en het bedrijfsleven. De vereniging is op zoek naar een zelfstandige bokstrainer en accepteert donaties en sponsoring. Er zijn ook links naar berichten, sociale media en verschillende boksorganisaties. De openingstijden van de boksschool zijn op verschillende dagen en er zijn algemene voorwaarden en een privacy statement van toepassing. De trainingslocatie bevindt zich in het bedrijfsverzamelgebouw Spinnerij Oosterveld in Enschede.

Wil je weten wat DOS Boks- en Conditievereniging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DOS Boks- en Conditievereniging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DOS Boks- en Conditievereniging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DOS Boks- en Conditievereniging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar DOS Boks- en Conditievereniging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DOS Boks- en Conditievereniging

Bezoekers bekeken ook