Diveworld

Diveworld is een Duikwinkel gelegen aan Nederland, Colosseum 72 in Enschede.

Meer informatie over Diveworld in Enschede

Bij Diveworld Enschede kun je terecht voor alles wat met duiken te maken heeft, zoals duikuitrusting, duikopleidingen en indoor duiken. Ze zijn aangesloten bij SSI, een van de grootste duikorganisaties ter wereld. Als je wilt beginnen met duiken, kunnen ze je daarbij helpen. En als je al een duikbrevet hebt en meer wilt duiken, hebben ze verschillende vervolgopleidingen en specialty's waarin je je verder kunt ontwikkelen. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om Divemaster te worden en je passie voor de duiksport met anderen te delen. Als je nog nooit hebt gedoken, kun je bij Diveworld Enschede een introductieduik doen. Onder professionele begeleiding kun je kennismaken met de onderwaterwereld en een ervaring beleven die je nooit zult vergeten.

Wil je weten wat Diveworld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Diveworld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Diveworld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Diveworld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Diveworld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Diveworld

Bezoekers bekeken ook