Dingbats

Dingbats is een Computerservice gelegen aan Rigtersbleek-Zandvoort 10 in Enschede.

Meer informatie over Dingbats in Enschede

Dingbats is een bedrijf dat gespecialiseerd is in Mac-producten en -diensten. Ze bieden advies op maat bij het zoeken naar een nieuwe Mac of andere producten. Daarnaast kunnen ze ook Macs upgraden en repareren, zowel binnen als buiten de garantie. Ze bieden ook verschillende vormen van ondersteuning, zoals systeembeheer. Daarnaast bieden ze ook webservicediensten aan, zoals domeinregistratie, DNS-beheer, webhosting en e-mail. Het bedrijf is opgericht in juli 1992 en heeft verschillende verhuizingen ondergaan. Momenteel bevinden ze zich in Spinnerij Oosterveld aan de Rigtersbleek-Zandvoort. Er worden ook verschillende nieuwsberichten gedeeld, zoals tips om een trage Mac te verbeteren, de introductie van nieuwe Apple Silicon Macs en de release van macOS 11 Big Sur. Ze delen ook informatie over welke oudere Macs niet meer kunnen worden geüpdatet naar macOS Mojave.

Wil je weten wat Dingbats verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dingbats of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dingbats? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dingbats het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Dingbats reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dingbats

Bezoekers bekeken ook