Digital Herald E-mail marketing

Digital Herald E-mail marketing is een Internetmarketing gelegen aan Moutlaan 32 in Enschede.

Meer informatie over Digital Herald E-mail marketing in Enschede

Digital Herald biedt verschillende voordelen, zoals het makkelijk versturen van e-mailcampagnes, uitgebreide statistieken, eenvoudig beheer van het adressenbestand en een makkelijke integratie met de website. Het tarief voor Digital Herald is €450,00 per jaar voor maximaal 20.000 e-mailadressen, ongeacht het aantal verzonden campagnes. Verschillende bedrijven en organisaties maken al gebruik van Digital Herald, zoals Enschede Promotie, Erfgoed Bossem, RJ Safety en Security, Stimuland, Innotec, SQUAL Media, Yours Personeelsdiensten en de gemeente Enschede. Digital Herald zorgt voor het automatisch verwerken van opt-ins, uitschrijvingen en bounce e-mails, waardoor het adressenbestand altijd up-to-date is en aan de spam-wetgeving voldoet. Daarnaast biedt Digital Herald de mogelijkheid om e-mailcampagnes te personaliseren en adressenlijsten te segmenteren. Het ontwerpen van e-mailberichten kan zowel zelf gedaan worden met de e-mail builder van Digital Herald, als door Digital Herald zelf in de huisstijl van het bedrijf. Het versturen en inplannen van campagnes is eenvoudig en er is een uitgebreide rapportage beschikbaar om het succes van de nieuwsbrieven te meten.

Wil je weten wat Digital Herald E-mail marketing verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Digital Herald E-mail marketing of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Digital Herald E-mail marketing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Digital Herald E-mail marketing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Digital Herald E-mail marketing reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Digital Herald E-mail marketing

Bezoekers bekeken ook