DGMA-Glanerbrug

DGMA-Glanerbrug is een Karateschool gelegen aan J.C, Jan Cornelis de Rijpstraat 12A in Glanerbrug.

Meer informatie over DGMA-Glanerbrug in Glanerbrug

Bij De Guzman Martial Art kun je terecht voor trainingen en wedstrijden. Je kunt gratis en vrijblijvend twee proeflessen volgen en er zijn speciale programma's voor kleuters en kinderen. De school staat onder leiding van Sa Bom Nim Oliver de Guzman en biedt ook andere activiteiten zoals wedstrijden en seminars. Tang Soo Do is de Koreaanse krijgskunst die hier wordt beoefend en er is een blog met achtergrondinformatie en tips. Er is ook een ledenapp genaamd "Mijn DGMA" waar je extra informatie en video's kunt vinden. Je kunt contact opnemen voor meer informatie en de hoofdleraar van de school, Sa Bom Nim Oliver de Guzman, heeft veel prijzen gewonnen en daagt zijn leerlingen uit om hun grenzen te verleggen. Er zijn ook andere instructeurs, zoals Kyo Sa Nim Johan van Ingen, Kyo Sa Nim Noël Kaak en Kyo Sa Nim Willem Huiting, die lesgeven bij DGMA. Het doel van de school is om leerlingen te laten ontdekken dat ze meer kunnen dan ze denken en dat discipline en hard werken tot veel bereikt kan worden. Er zijn verschillende programma's voor leerlingen vanaf 4 jaar en de klassen zijn klein, zodat iedereen persoonlijke aandacht krijgt tijdens de lessen.

Wil je weten wat DGMA-Glanerbrug verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DGMA-Glanerbrug of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DGMA-Glanerbrug? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DGMA-Glanerbrug het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar DGMA-Glanerbrug reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DGMA-Glanerbrug

Bezoekers bekeken ook