Desmo Hair

Desmo Hair is een Kapper gelegen aan G.J. van Heekstraat 342 in Enschede.

Meer informatie over Desmo Hair in Enschede

Desmo Hair is een kapsalon gelegen aan de G.J. van Heekstraat 342 in de wijk Twekkelerveld in Enschede. De salon is knus en van alle gemakken voorzien. Ze zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag, en op dinsdag- en donderdagavond. Afspraken kunnen worden gemaakt door te bellen naar 053-8513168 of via WhatsApp op 06-38526041. Het haar kan ook gewassen worden in de salon. Service is erg belangrijk bij Desmo Hair, zo zijn het bijwerken van de pony en het verwijderen van nekharen gratis. Daarnaast biedt de salon ook wenkbrauwverven en ontspannende hoofdmassages aan. Er zijn verschillende soorten hoofdmassages beschikbaar, zoals de uitgebreide wasmassage en de Indiase hoofdmassage. Desmo Hair werkt met de producten van Echosline en Calmare.

Wil je weten wat Desmo Hair verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Desmo Hair of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Desmo Hair? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Desmo Hair het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Desmo Hair reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Desmo Hair

Bezoekers bekeken ook