Dekimo Experts Enschede

Dekimo Experts Enschede is een IT-consultancy gelegen aan Hengelosestraat 500 in Enschede.

Meer informatie over Dekimo Experts Enschede in Enschede

Dekimo Experts is een consultancy partner gespecialiseerd in high-tech engineering. Met meer dan 450 professionals en ontwikkelingsteams verspreid over verschillende locaties, streven ze ernaar om zo dicht mogelijk bij hun klanten te zijn. Ze bieden diverse ontwikkelingsdiensten aan, zoals softwareontwikkeling, embedded softwareontwikkeling, FPGA en CPLD codeontwikkeling, elektronisch ontwerp, PCB-ontwerp en prototyping, on-site PCB-ontwerp en mechanische engineering. Daarnaast bieden ze ook consultancydiensten aan op verschillende gebieden, zoals visie van experts, firmware en embedded software, applicatiesoftware, elektronicaontwerp, PCB-layout, proces- en kwaliteitsondersteuning en mechanische engineering. Ze bieden ook PCB-assemblage, testen en certificering, evenals service en onderhoud. Met Dekimo Experts bouwen we samen aan de toekomst.

Wil je weten wat Dekimo Experts Enschede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dekimo Experts Enschede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dekimo Experts Enschede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dekimo Experts Enschede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Dekimo Experts Enschede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dekimo Experts Enschede

Bezoekers bekeken ook