De Versnelling

De Versnelling is een Organisatie voor maatschappelijk werk gelegen aan Calslaan 60-163 in Enschede.

Meer informatie over De Versnelling in Enschede

Bij de Versnelling werken (jong)volwassenen met een lichte verstandelijke beperking en/of een afstand tot de arbeidsmarkt. Hier kunnen ze certificaten halen en/of deels naar loonwaarde toe werken. In de werkplaats repareren ze fietsen en knappen ze oude fietsen op. De Versnelling zit op de campus van Universiteit Twente en biedt verschillende werkzaamheden aan, zoals werken in de fietsenwerkplaats, licht industrieel werk, werken in de winkel en facilitaire taken. Er wordt gewerkt met de leer-werklijn 'fietstechniek', waar deelnemers certificaten kunnen behalen en kunnen doorstromen naar andere bedrijven. Bij de Versnelling is er begeleiding en ondersteuning volgens de Triple-C methode, waarbij gewerkt wordt aan een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie. De Versnelling is gevestigd op de campus van Universiteit Twente in Enschede en is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar.

Wil je weten wat De Versnelling verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Versnelling of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Versnelling? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Versnelling het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar De Versnelling reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Versnelling

Bezoekers bekeken ook