De Vechtschool

De Vechtschool is een Zelfverdedigingstraining gelegen aan Breugelmansgaarde 118 in Enschede.

Meer informatie over De Vechtschool in Enschede

De Vechtschool biedt trainingen aan die je de belangrijke vaardigheden leren voor sociale interactie. Dit omvat stressbestendigheid, wilskracht, zelfverdediging en weerbaarheid. De trainingen helpen je ook om doelen te stellen, je te focussen en de juiste acties te nemen. Ze leren je bewust te zijn van situaties en het grotere plaatje, zodat je de juiste beslissingen kunt nemen. De trainingen zijn gebaseerd op de Historische Europese Krijgskunst en worden aangevuld met moderne wetenschap. Daarnaast biedt De Vechtschool ook specifieke trainingen aan waarin de meta-vaardigheden verder worden uitgediept. Deze trainingen zijn beschikbaar voor zowel individuen als bedrijven en organisaties. Op de website van De Vechtschool kun je meer informatie vinden over de inhoud, de tijdsduur en de kosten van de trainingen, evenals het verschil tussen individuele en bedrijfsspecifieke trainingen.

Wil je weten wat De Vechtschool verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Vechtschool of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Vechtschool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Vechtschool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar De Vechtschool reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Vechtschool

Bezoekers bekeken ook