De Ouwe Compagnie

De Ouwe Compagnie is een Restaurant gelegen aan Walstraat 39 in Enschede.

Meer informatie over De Ouwe Compagnie in Enschede

Welkom bij De Ouwe Compagnie! Dit gezellige restaurant, opgericht in 2004, biedt klassieke gerechten met een verrassende twist. De sfeer is laagdrempelig en toegankelijk, je voelt je altijd welkom. Het restaurant is gevestigd aan de Walstraat 39 in Enschede en is dagelijks geopend vanaf 16.00 uur. De keuken sluit om 22.30 uur, dus je kunt tot die tijd genieten van de heerlijke gerechten die ze serveren. De Ouwe Compagnie staat bekend om hun eerlijke en pure smaken, met net dat beetje extra. Als je op zoek bent naar een plek om te genieten van verrassende gerechten, ben je bij De Ouwe Compagnie aan het juiste adres.

Wil je weten wat De Ouwe Compagnie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Ouwe Compagnie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Ouwe Compagnie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Ouwe Compagnie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar De Ouwe Compagnie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Ouwe Compagnie

Bezoekers bekeken ook