De Lunchkamer

De Lunchkamer is een Catering gelegen aan Roomweg 75 in Enschede.

Meer informatie over De Lunchkamer in Enschede

In Enschede bevindt zich de wijk Roombeek, die bekend staat om zijn rijke geschiedenis en de vuurwerkramp van 2000. Na de wederopbouw is de wijk uitgegroeid tot een levendige en aangename plek om te wonen, werken en lunchen. Een populaire lunchplek in Roombeek is de Lunchkamer, waar je terecht kunt voor zowel koude als warme belegde broodjes, verschillende soepen, salades, gebak, wafels en in de zomer zelfs ambachtelijk ijs. Naast individuele lunches kan de Lunchkamer ook zakelijke lunches verzorgen. Of je nu belangrijke klanten ontvangt of je medewerkers wilt verwennen, bij de Lunchkamer zijn de mogelijkheden eindeloos. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de Lunchkamer of de openingstijden raadplegen.

Wil je weten wat De Lunchkamer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Lunchkamer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Lunchkamer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Lunchkamer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar De Lunchkamer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Lunchkamer

Bezoekers bekeken ook