De Kokkerette

De Kokkerette is een Delicatessenwinkel gelegen aan Deurningerstraat 19-21 in Enschede.

Meer informatie over De Kokkerette in Enschede

De Kokkerette is een winkel waar je heerlijke gerechten en delicatessen kunt vinden. De leveranciers zijn zorgvuldig uitgekozen en de gerechten zijn met passie samengesteld. Ze staan bekend om hun verse en kwalitatieve producten. Je kunt bij De Kokkerette terecht voor pasta's, vlees- en visgerechten uit de Italiaanse of Frans-Nederlandse keuken. Als je geïnspireerd bent om thuis te koken, kun je bij hen ook alle ingrediënten en het bijbehorende recept verkrijgen. Daarnaast organiseren ze op 4 november een wijn-spijs avond in samenwerking met het wijnhuis Fattoria di Corsignano. Tijdens deze avond kun je genieten van een vijf gangen diner met bijpassende wijnen. De kosten hiervoor zijn €59,50 per persoon. Als je liever thuis wilt dineren, bieden ze ook een bezorgservice. Verder biedt De Kokkerette kookworkshops aan waar je je voor kunt inschrijven. Deze workshops starten om 18.30 uur en kosten €70,00 per persoon. In 2023 worden er onder andere workshops georganiseerd met thema's zoals herfst, winterse tapas en kerstinspiratie.

Wil je weten wat De Kokkerette verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Kokkerette of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Kokkerette? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Kokkerette het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar De Kokkerette reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Kokkerette

Bezoekers bekeken ook