De Knipsalon E

De Knipsalon E is een Kapper gelegen aan Lipperkerkstraat 21 in Enschede.

Meer informatie over De Knipsalon E in Enschede

De Knipsalon Enschede is al 15 jaar gevestigd in de Lipperkerkstraat en heeft sinds oktober 2010 een nieuw pand op nummer 21. In hun moderne en sfeervolle salon staat een enthousiast en professioneel team klaar om deskundig advies te geven over kapsels en kleuranalyses, zodat ze het mooiste uit hun klanten kunnen halen. Daarnaast bieden ze ook cadeaubonnen aan voor wie iemand wil verrassen. Je kunt een afspraak maken door te bellen naar 053-431 2876. De Knipsalon Enschede is aangesloten bij verschillende modellen en producten.

Wil je weten wat De Knipsalon E verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Knipsalon E of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Knipsalon E? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Knipsalon E het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar De Knipsalon E reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Knipsalon E

Bezoekers bekeken ook