De Kleine Bistro

De Kleine Bistro is een Bistro gelegen aan Walstraat 16 in Enschede.

Meer informatie over De Kleine Bistro in Enschede

Welkom bij De Kleine Bistro! Bij ons streven we naar een gezellige sfeer, een leuke avond en natuurlijk goed eten. We bieden zowel Twentse gerechten als Frans/Nederlandse gerechten aan, vers gekookt en afgestemd op de seizoenen. Niek en Lieneke zijn de trotse eigenaren van De Kleine Bistro, waarbij Niek in de keuken staat en Lieneke in de bediening. Ze hopen jullie niet alleen een smakelijke avond, maar ook een gezellige avond te bezorgen. Op woensdag en donderdag kunnen gasten genieten van een 3-gangen vrije keuze menu van de kaart voor €41,00. Er is een meerprijs van €5,00 voor de Sukade, Eendenborst en Twentse biefstuk. De maandspecial is Hertenbiefstuk met cranberry saus en oesterzwammen voor €30,00. De contactgegevens van De Kleine Bistro zijn walstraat 16, 7511 GH Enschede, en het telefoonnummer is 053-4785699. Er zijn verschillende betaalmogelijkheden beschikbaar.

Wil je weten wat De Kleine Bistro verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Kleine Bistro of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Kleine Bistro? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Kleine Bistro het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar De Kleine Bistro reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Kleine Bistro

Bezoekers bekeken ook