De Kater

De Kater is een Restaurant gelegen aan Oude Markt 5 in Enschede.

Meer informatie over De Kater in Enschede

Brasserie de Kater in Enschede is dé plek om te lunchen, dineren of hapjes te eten. Op het dagmenu staat onder andere een biefstukje met kruidenboter, friet en grillgroentes. Daarnaast kun je bij de Kater ook genieten van een gezellige thee, met keuze uit verschillende smaken zoals zwarte thee, groene thee, rooibos thee en kruiden thee. De brasserie is gevestigd aan de Oude Markt 5 en is dagelijks geopend van 10:00 tot 21:00 uur voor lunch en diner. Voor meer informatie en leuke evenementen in Enschede kun je terecht op de website www.uitinenschede.nl.

Wil je weten wat De Kater verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Kater of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Kater? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Kater het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar De Kater reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Kater

Bezoekers bekeken ook