De Fietsenmaker Enschede

De Fietsenmaker Enschede is een Fietsenmaker gelegen aan Padangstraat 72 in Enschede.

Meer informatie over De Fietsenmaker Enschede in Enschede

Bij de Fietsenmaker Enschede, gelegen aan de Padangstraat 72, vind je voornamelijk gebruikte fietsen van goede kwaliteit. Deze worden ook wel vintage-fietsen genoemd. De service in deze winkel is ouderwets goed. Naast de verkoop van fietsen, bieden ze ook onderhoud en reparaties aan. Dus zelfs als je fiets stuk is of een onderdeel mist, kun je bij hen terecht voor een oplossing. Ook voor een lekke band kun je langskomen, ze kunnen dit snel voor je fixen. De fietsenmaker, Chris Bollen, verkoopt alleen fietsen waarop hij garantie kan geven en heeft ook een mooie collectie vintage racefietsen. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. Het adres is Padangstraat 72 in Enschede. Je kunt van tevoren telefonisch contact opnemen om er zeker van te zijn dat je bij hen terecht kunt.

Wil je weten wat De Fietsenmaker Enschede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Fietsenmaker Enschede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Fietsenmaker Enschede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Fietsenmaker Enschede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar De Fietsenmaker Enschede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Fietsenmaker Enschede

Bezoekers bekeken ook