De Branderie

De Branderie is een Ontbijtrestaurant gelegen aan Hendrik Jan van Heekplein 35 in Enschede.

Meer informatie over De Branderie in Enschede

Gelieve minimaal 1 dag van te voren te reserveren voor een High Tea bij De Branderie. Er zijn geen speciale vereisten zoals vegetarisch of zwangerschap, maar er is geen veganistische high tea beschikbaar. De prijs is €26,50 per persoon en reserveren is mogelijk vanaf 2 personen. Let op, op zaterdag is reserveren alleen mogelijk voor 11:00 uur of om 15:00 uur. De Branderie is ontstaan uit een droom en passie voor lekker eten en goede koffie. In 2014 kregen ze de sleutel en openden ze De Branderie, een lunchroom waar alles huisgemaakt is. Ze bieden vers brood, ambachtelijke taarten en koeken, en sinds 2018 ook verse ontbijtjes. Het enthousiaste team staat elke dag klaar met liefde voor iedereen. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur, en op zondag van 11:00 tot 17:00 uur. Het contactinformatie is info@debranderie.nl en het telefoonnummer is +31 6 30896109. Het adres is Hendrik Jan van Heekplein 35, 7511 HM Enschede.

Wil je weten wat De Branderie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Branderie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Branderie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Branderie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar De Branderie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Branderie

Bezoekers bekeken ook