Datacadabra B.V.

Datacadabra B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan The Gallery, Hengelosestraat 500 in Enschede.

Meer informatie over Datacadabra B.V. in Enschede

Wij zijn een AI-bureau dat gespecialiseerd is in het versterken van teams en het ondersteunen van organisaties met data science en artificial intelligence (AI). We hebben verschillende algoritmes en AI-modellen ontwikkeld die in de praktijk worden toegepast, zoals het verzamelen en indexeren van woningmarktdata, het classificeren van audio, het automatiseren van het ontwerpproces voor kabelgeulen, het detecteren van invasieve exoten en zwerfvuil, en het transformeren van camerabeelden naar 2D. Deze technologieën helpen bij het oplossen van een structureel tekort aan arbeidskrachten door het creëren van hybride teams. Door het waarnemen van data bronnen, het structureren van data met behulp van data science, het begrijpen van deze gegevens met AI en het uitvoeren van software, kunnen we jouw team versterken met AI. Neem contact met ons op voor een kennismaking en ontdek hoe AI kan worden toegepast in jouw bedrijf.

Wil je weten wat Datacadabra B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Datacadabra B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Datacadabra B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Datacadabra B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Datacadabra B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Datacadabra B.V.

Bezoekers bekeken ook