Damice Hair & Nails

Damice Hair & Nails is een Kapper gelegen aan Hendrik Ter Kuilestraat 19 in Enschede.

Meer informatie over Damice Hair & Nails in Enschede

Damice Hair & Nails is een kapsalon waar je terecht kunt voor deskundig advies en professionele behandelingen op het gebied van haar, visagie, nagels en meer. In de salon wordt er iedere dag met passie en plezier gewerkt, met kwaliteit en klantvriendelijkheid als vanzelfsprekend. De salon is gevestigd net buiten het centrum van Enschede en biedt de mogelijkheid tot gratis parkeren. Klanten zijn zeer tevreden over Rianne, de kapster van Damice Hair & Nails. Ze wordt geprezen om haar verstand van ieder haartype, persoonlijke aandacht en goede adviezen. Daarnaast is ze ook een goede haarstyliste en gebruikt ze kwaliteitsproducten. Klanten zijn blij met het resultaat van hun haar en nagels en raden de salon aan. Damice Hair & Nails heeft ook een collectie oorbellen genaamd FARFINO en biedt veilige haarverzorgingsproducten aan zonder schadelijke stoffen. De salon biedt ook updates en kortingen aan, zoals een kortingscode voor 10% korting op behandelingen.

Wil je weten wat Damice Hair & Nails verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Damice Hair & Nails of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Damice Hair & Nails? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Damice Hair & Nails het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Damice Hair & Nails reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Damice Hair & Nails

Bezoekers bekeken ook