Daily Gym B.V.

Daily Gym B.V. is een Sportschool gelegen aan Dotterbloemstraat 10 in Enschede.

Meer informatie over Daily Gym B.V. in Enschede

DailyGym is dé healthclub van Enschede en biedt verschillende sportdoelen aan, zoals fitness en personal training. Klanten zijn zeer tevreden over de nette en strakke gym met kwalitatief goede apparaten en materiaal. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar, zoals Pay Per Use, Daily Flex, Daily Fit en Daily Basis. Bij alle abonnementen zijn 365 dagen per jaar geopend, is er geen inschrijfgeld en is er supervised training en onbeperkt fitness. Daarnaast biedt DailyGym ook personal training aan, waarbij ervaren en professionele trainers helpen met een op maat gemaakt sportschema en het aanhouden van een gezonde levensstijl. Voor meer informatie kunnen klanten terecht op de tarievenpagina. Het is ook mogelijk om per keer te betalen met het Pay Per Use abonnement. Klanten kunnen DailyGym gratis 14 dagen uitproberen met een pas.

Wil je weten wat Daily Gym B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Daily Gym B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Daily Gym B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Daily Gym B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Daily Gym B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Daily Gym B.V.

Bezoekers bekeken ook