Cuex B.V.

Cuex B.V. is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Kuipersdijk 6 in Enschede.

Meer informatie over Cuex B.V. in Enschede

Cuex is een bedrijf dat CRM-technologie levert die is ontwikkeld vanuit de menselijke waarde. Ze helpen bedrijven met het implementeren van complete CRM-systemen en het bouwen van CMS-websites en CRM vanuit één platform. Met gekoppelde systemen behaal je de echte winst. Cuex gelooft in de kracht van samenwerken en laat technologie werken voor de organisatie, zonder de menselijke waarde uit het oog te verliezen. Ze leveren CRM-technologie die is ontwikkeld vanuit de menselijke waarde en helpen bedrijven slimmer digitaal contact te leggen met hun klanten. Cuex biedt ook verbeterde efficiëntie met HubSpot CRM en heeft verschillende cases waarin ze bedrijven hebben geholpen met het optimaliseren van hun CRM-platform. Ze zijn een Diamond Partner van HubSpot en hebben positieve klantervaringen. Cuex is gevestigd in Enschede.

Wil je weten wat Cuex B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cuex B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cuex B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cuex B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Cuex B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cuex B.V.

Bezoekers bekeken ook