Cube Bouldergym

Cube Bouldergym is een Klimcentrum gelegen aan Hoge Bothofstraat 49 in Enschede.

Meer informatie over Cube Bouldergym in Enschede

We zijn bezig met de bouw van onze toevoeging voor Cube v3, waardoor het soms behoorlijk lawaaiig kan zijn. Er zijn vacatures beschikbaar bij Cube, waaronder een schoonmaker. Daarnaast zijn we op zoek naar boulderbouwers en trainers. Ons evenement Ice Cubes 2023 vindt plaats op zaterdag 1 juli. Het evenement bestaat uit hard boulderen gedurende de dag, een spectaculaire finale en een cocktailparty. De deelname is mogelijk vanaf 6 jaar en de entree is €17,50 (€12,50 voor leden). Er zijn verschillende categorieën en prijzen te winnen. Verder starten we met jeugdtrainingen op donderdag en is het parkeerdek gesloten tot 21 april. We hebben ook vacatures voor een barmedewerker en schoonmaker. Daarnaast hebben we nieuw tapijt op de mat gelegd en zijn er gewijzigde openingstijden van 16 tot 20 januari.

Wil je weten wat Cube Bouldergym verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cube Bouldergym of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cube Bouldergym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cube Bouldergym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Cube Bouldergym reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cube Bouldergym

Bezoekers bekeken ook