CrossFit Twente

CrossFit Twente is een Sportschool gelegen aan G.J. van Heekstraat 414 in Enschede.

Meer informatie over CrossFit Twente in Enschede

Bij CrossFit Twente in Enschede kun je op een sociale en ondersteunende manier fit worden. Er zijn verschillende fitnessprogramma's en lessen beschikbaar, zoals CrossFit, Powerlifting, Gymnastics, Strongmom, Weightlifting, PT, Yoga, Crossfit 50+, en Kids & Teens. Er zijn ervaren coaches aanwezig die je kunnen helpen je fitnessdoelen te bereiken. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden, zoals een introductiecursus, lidmaatschap of drop-in. De sportschool heeft ook een team van trainers met verschillende specialisaties, zoals CrossFit, gewichtheffen, gymnastiek, fysiotherapie en yoga. Je kunt vandaag nog beginnen en de sportschool bevindt zich aan de G.J. van Heekstraat 414 in Enschede.

Wil je weten wat CrossFit Twente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CrossFit Twente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CrossFit Twente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CrossFit Twente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar CrossFit Twente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CrossFit Twente

Bezoekers bekeken ook