CrossFit Enschede

CrossFit Enschede is een Sportschool gelegen aan Hoge Bothofstraat 49 in Enschede.

Meer informatie over CrossFit Enschede in Enschede

CrossFit Enschede is een officiële CrossFit affiliate gelegen in het centrum van Enschede. Het maakt deel uit van Training Center Twente, waar je verschillende sporten kunt beoefenen met één abonnement. Naast de dagelijkse WOD kun je ook vrij trainen en deelnemen aan andere lessen zoals Bokszaktraining en Dames Kickboksen. Bij CrossFit Enschede is iedereen een atleet op zijn of haar eigen niveau en wordt ervoor gezorgd dat iedereen zich welkom voelt. Er is een team van deskundige coaches die zorgen voor begeleiding. Je kunt CrossFit Enschede volgen op Instagram en Facebook. Training Center Twente is gevestigd in de Performance Factory aan de Hoge Bothofstraat 49 in Enschede. De openingstijden zijn op maandag tot en met donderdag van 07:00 tot 21:00 uur, op vrijdag van 07:00 tot 20:00 uur, op zaterdag en zondag van 09:00 tot 13:00 uur.

Wil je weten wat CrossFit Enschede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CrossFit Enschede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CrossFit Enschede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CrossFit Enschede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar CrossFit Enschede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CrossFit Enschede

Bezoekers bekeken ook