creative bastards

creative bastards is een Reclamebureau gelegen aan Parkweg 55 in Enschede.

Meer informatie over creative bastards in Enschede

Wij zijn een club van 8 professionals met expertise in strategie, concept en design. We noemen onszelf de creative bastards. We hebben een product video gemaakt voor de Pacto Spectrometer, een lichte maar krachtige tool. Onze teamleden zijn Bailey, Daniel, Debbie, Dion, Loes, Misha, Rik en Tom, elk met hun eigen rol binnen ons team. We zijn direct en willen snel aan de slag. We hebben verschillende cases uitgewerkt om te laten zien wat we kunnen. Daarnaast hebben we merchandise voor onze fans en kun je zelf ook een bastard worden. We zijn naar Schotland geweest en hebben daar een vol programma gehad. Klanten vragen vaak naar de kosten van een nieuwe website. En tot slot, we bestaan al 15 jaar en genieten van onze vrijheid. Bel ons gewoon!

Wil je weten wat creative bastards verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van creative bastards of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij creative bastards? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je creative bastards het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar creative bastards reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. creative bastards

Bezoekers bekeken ook