CopaCabana Steakhouse & Tapasrestaurant

CopaCabana Steakhouse & Tapasrestaurant is een Restaurant gelegen aan Oude Markt 31 in Enschede.

Meer informatie over CopaCabana Steakhouse & Tapasrestaurant in Enschede

In ons restaurant kunt u genieten van een geweldige sfeer en heerlijke gerechten uit Spanje en Zuid-Amerika. We hebben een uitgebreid menu met steaks, tapas en cocktails. Kom gewoon langs en laat uw smaakpapillen verwennen. We zijn elke dag geopend van 12:00 tot middernacht, dus er is altijd wel een geschikt moment om langs te komen. U kunt ons vinden op onze website, waar we trots vermelden dat we gebruik maken van WordPress en het Envo Business-thema. Kom bij ons langs en geniet van een smaakvolle avond uit!

Wil je weten wat CopaCabana Steakhouse & Tapasrestaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CopaCabana Steakhouse & Tapasrestaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CopaCabana Steakhouse & Tapasrestaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CopaCabana Steakhouse & Tapasrestaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar CopaCabana Steakhouse & Tapasrestaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CopaCabana Steakhouse & Tapasrestaurant

Bezoekers bekeken ook