Concept053

Concept053 is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Pathmossingel 163 in Enschede.

Meer informatie over Concept053 in Enschede

Concept053 is een bureau dat slimme crossmediale concepten ontwikkelt en projectmatige ondersteuning biedt. Ze hechten waarde aan langdurige samenwerkingen en denken proactief met de klant mee. Maatwerk is hun standaard en ze zijn altijd eerlijk en transparant. Afspraken worden nagekomen en als dat niet mogelijk is, wordt er tijdig contact opgenomen voor een nieuwe afspraak. Ze bieden ook communicatiestrategieën aan gericht op de doelgroep. Daarnaast hebben ze in samenwerking met Moekotte Media en Jos Eertink een film gemaakt over Enschede, genaamd "Eanske Onze Stad". Concept053 is gespecialiseerd in concepten, projecten en communicatie in Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Losser en Haaksbergen.

Wil je weten wat Concept053 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Concept053 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Concept053? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Concept053 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Concept053 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Concept053

Bezoekers bekeken ook