Comyoo

Comyoo is een Grafisch ontwerp gelegen aan Capitool 42 in Enschede.

Meer informatie over Comyoo in Enschede

Comyoo is een creatieve studio voor marketing en communicatie die zich inzet voor een betere wereld. Ze bedenken en realiseren innovaties op het gebied van media en communicatie en helpen bedrijven en organisaties om bij te dragen aan een betere wereld. Ze werken samen met Kennispark Ondernemers en hebben positieve feedback ontvangen voor hun werk. Comyoo hanteert 4 stappen om impact te maken bij hun projecten, waarbij ze kijken naar de basis en de kern van een organisatie of project voordat ze praktisch aan de slag gaan. Ze laten ook voorbeelden zien van hun werk, zoals een website voor de Manna Picknick, een visuele identiteit voor VONK en een dynamische website voor zorgadviesbureau HHM. Comyoo heeft een divers klantenbestand en nodigt mensen uit om contact op te nemen als ze ondersteuning nodig hebben op het gebied van identiteit, strategie, grafische vormgeving, content creatie, marketing of communicatie. Ze streven ernaar om samen de wereld een stukje mooier te maken.

Wil je weten wat Comyoo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Comyoo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Comyoo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Comyoo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Comyoo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Comyoo

Bezoekers bekeken ook