Computer Service Twente

Computer Service Twente is een Computerservice gelegen aan Beckumerstraat 151 in Enschede.

Meer informatie over Computer Service Twente in Enschede

Onderhoud aan de server kan tijdelijk kleine problemen veroorzaken met de mail. Computerservice Twente (CST) is een professionele dienstverlener die computerservice biedt aan zowel zakelijke als particuliere klanten. Ze bieden onder andere aanschaf, onderhoud en reparatie van computers, laptops, telefonie en randapparatuur. Daarnaast bieden ze ook een totaalpakket aan ICT-diensten voor het midden- en kleinbedrijf, zoals netwerkbeheer, VOIP, web hosting, remote beheer en cloudoplossingen. CST heeft zich gespecialiseerd in ICT-systemen voor praktijken zoals huisartsen, tandartsen en fysiotherapeuten. Ze bieden ook IT-oplossingen voor deze praktijken en hebben speciale software en veiligheidseisen. CST is zowel beschikbaar voor particulieren als bedrijven en biedt diensten zoals het opzetten van automatiseringsprojecten, levering van hardware, installatie van servers, software configuratie en training van personeel. Ze bieden ook IT-oplossingen voor huisartsen, tandartsen en fysiotherapeuten. De contactgegevens van CST zijn: Twentepoort Oost 22, 7609 RG Almelo, 088 - 200 2400, info@felloo.nl. Ze bieden ook onderhoud, hulp op locatie/thuis en beveiligingsdiensten aan.

Wil je weten wat Computer Service Twente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Computer Service Twente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Computer Service Twente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Computer Service Twente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Computer Service Twente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Computer Service Twente

Bezoekers bekeken ook