COMcept

COMcept is een Communicatieadviesbureau gelegen aan M. H. Tromplaan 9 in Enschede.

Meer informatie over COMcept in Enschede

COMcept is een communicatiebureau dat gespecialiseerd is in communicatieklussen binnen de publieke sector. Ze kunnen op verschillende niveaus en in verschillende contexten werken, zoals detachering, projectcommunicatie, procesmanagement of evenementen. Ze hebben een team van professionals die praktische en toepasbare communicatie-aanpakken bieden om resultaten te bereiken waar zowel zij als hun klanten trots op zijn. Daarnaast zijn ze altijd in de buurt en kunnen ze klussen aanpakken op rijks-, provinciaal, gemeente- of waterschapniveau. Het team van COMcept bestaat uit Corine Bloemen, Evelien Spoler, Maryse Wermelink, Florien Snijders-Deterink, Randy Gasper, Anniek Stoker, Carmen Lieven, Heleen de Walle, Juliët Schroer, Lieke van Raalten, Sanne Veenstra, Florine Groustra, Marcel van Dijk, Milou Bosscher, Carien Lammers, Mariëlle Schrijver-Booijink, Simone Willers, Gerry Lambers, Jante Oosting, Suzan Scholten-Grootens, Lisanne Floris, Annemijn Kleissen en Nynne Allema. Ze werken in verschillende steden, waaronder Hardenberg, Enschede, Apeldoorn en Assen.

Wil je weten wat COMcept verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van COMcept of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij COMcept? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je COMcept het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar COMcept reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. COMcept

Bezoekers bekeken ook