ColdTrick IT Solutions

ColdTrick IT Solutions is een Webdesign gelegen aan Oldenzaalsestraat 129 in Enschede.

Meer informatie over ColdTrick IT Solutions in Enschede

ColdTrick IT Solutions is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van sociale netwerk communities voor intranet of internet. Deze communities zijn gericht op een specifiek publiek en hebben vaak behoefte aan speciale functies. Deze functies voegen waarde toe aan de community en vereisen een platform en een technologiepartner die het beste uit de community haalt. ColdTrick kiest Elgg als het platform voor het bouwen van communities. Het team van ColdTrick bestaat uit ervaren ontwikkelaars die hoogwaardige code leveren die bestand is tegen de tand des tijds. Het bedrijf heeft in de loop der jaren gewerkt aan sociale netwerken voor verschillende klanten. Op de blog van ColdTrick kun je recente blogposts lezen, waaronder een artikel over het installeren van Elgg 1.9. Daarnaast hebben de ontwikkelaars van Elgg besloten om de Google Group voor Elgg-gebruikers te sluiten, omdat gebruikers Elgg moeten bespreken op de Elgg communitywebsite.

Wil je weten wat ColdTrick IT Solutions verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ColdTrick IT Solutions of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ColdTrick IT Solutions? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ColdTrick IT Solutions het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar ColdTrick IT Solutions reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ColdTrick IT Solutions

Bezoekers bekeken ook