ClubFit Enschede

ClubFit Enschede is een Sportschool gelegen aan Parkweg 159-161 in Enschede.

Meer informatie over ClubFit Enschede in Enschede

Clubfit Enschede is een sportschool waar je persoonlijke begeleiding krijgt om fitter, gezonder en slanker te worden. Nieuwe leden beginnen altijd met een persoonlijke intake, een op maat gemaakt trainingsplan en indien gewenst voedingscoaching. Daarnaast worden er regelmatig voortgangsmetingen gedaan en zijn er enthousiaste clubgenoten die elkaar inspireren. De sportschool biedt ook de eGym-Cirkel aan, een manier om fitter en vitaler te worden zonder te veel tijd te besteden. Er zijn ook verschillende groepslessen beschikbaar, zoals Yoga, B-Kick, X-Core en Spinning. Clubfit biedt ook bedrijfsfitness aan waarbij werknemers de kosten uit hun brutoloon kunnen betalen en tot 52% voordeel hebben op een lidmaatschap. Daarnaast is er ook fysiotherapie beschikbaar en zijn er sauna's in het sportcentrum. Er is ook de Belly Attack, een draadloze band die gebruik maakt van infrarood techniek om de vetverbranding te stimuleren. Clubfit biedt ook persoonlijke succesplannen aan en ondersteuning bij afvallen.

Wil je weten wat ClubFit Enschede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ClubFit Enschede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ClubFit Enschede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ClubFit Enschede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar ClubFit Enschede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ClubFit Enschede

Bezoekers bekeken ook