Chinese Restaurant International

Chinese Restaurant International is een Chinees restaurant gelegen aan Boulevard 1945 322 in Enschede.

Meer informatie over Chinese Restaurant International in Enschede

Chinees Restaurant International Enschede streeft naar perfecte service en kwaliteit in zowel hun gerechten als bediening. Ze hebben twee sfeervolle zalen waar kleine en grote gezelschappen heerlijk en gezellig kunnen dineren. Het restaurant is gesloten op maandag, behalve op feestdagen, en op de andere dagen zijn ze geopend van 16.00 uur tot 21.00 uur. Ze bieden ook de mogelijkheid om eten te bestellen en af te halen, en ze bieden cateringdiensten aan. Het adres van het restaurant is Boulevard 1945 322, Enschede. Daarnaast hebben ze een privacyverklaring en cookie-instellingen op hun website. Het copyright van de website ligt bij Chinees Restaurant International Enschede en de website is ontwikkeld door mso-websites.

Wil je weten wat Chinese Restaurant International verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chinese Restaurant International of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chinese Restaurant International? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chinese Restaurant International het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Chinese Restaurant International reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chinese Restaurant International

Bezoekers bekeken ook