Cher fotografie

Cher fotografie is een Fotograaf gelegen aan in .

Meer informatie over Cher fotografie in

Als afscheidsfotograaf leg ik met warmte, respect en stilte de roerige periode rondom een overlijden vast. Ik leg momenten van afscheid vast, niet alleen bij het overlijden van een geliefde, maar ook bij andere vormen van afscheid, zoals verhuizingen, geboortes en verjaardagen. Mijn focus ligt echter voornamelijk op afscheid nemen als gevolg van een overlijden. Ik kan aanwezig zijn bij de uitvaart en ook het huis van de overledene vastleggen voordat de spullen worden opgeruimd. Mijn stijl van fotografie is documentair, rauw, en heeft een vleugje retro. Ik werk in verschillende stappen, waarbij we elkaar eerst leren kennen en de wensen en behoeften bespreken. Vervolgens ontvang je een opdrachtbevestiging en kom ik stilletjes fotograferen. Binnen 24 uur na de uitvaart ontvang je al enkele beelden, en binnen twee weken het complete digitale album. De prijzen voor afscheidsfotografie variëren per pakket, en er is ook een pakketkorting mogelijk bij combinatie van boekingen.

Wil je weten wat Cher fotografie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cher fotografie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cher fotografie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cher fotografie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Cher fotografie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cher fotografie

Bezoekers bekeken ook