Centurion Sports

Centurion Sports is een Sportschool gelegen aan J J Van Deinselaan 30b in Enschede.

Meer informatie over Centurion Sports in Enschede

Bij Centurion kun je fitness en krachttraining volgen op elk niveau. Het is toegankelijk voor jong en oud, topsporters en beginners. Naast sporten voor je lichaam, is er ook tijd voor ontspanning voor je geest, zoals yoga en de sauna. Helaas kunnen de kleuter-kickbokslessen niet meer op zaterdag plaatsvinden vanwege omstandigheden, maar zullen verplaatst worden naar donderdag. Er worden positieve ervaringen gedeeld over Angelo Gym, nu Centurion, waarbij de trainingen worden gegeven door ervaren trainers die je op een leuke en uitdagende manier begeleiden. Er wordt benadrukt dat vechtsport niet alleen fysiek sterker en fitter maakt, maar ook mentaal. Angelo Gym staat bekend om respect, loyaliteit en broederschap. De sportschool heeft professionele trainers die al jaren meedraaien in de sport. Voor vragen en opmerkingen kun je contact opnemen met Centurion Sportcenter.

Wil je weten wat Centurion Sports verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Centurion Sports of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Centurion Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Centurion Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Centurion Sports reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Centurion Sports

Bezoekers bekeken ook